Christel, Senior Executive Administration/HR ja laatuvastaava

Christel -

Christel on perillä asioista

Christel aloitti työn Rubin Medicalilla kaksitoista vuotta sitten. Hänen tittelinsä on Senior Executive Administration/HR ja laatuvastaava. Näiden vuosien aikana hän on saanut seurata yrityksen kasvua näköalapaikalta.

– Minulla on laaja toimenkuva Rubin Medicalissa, joten minulla on käsitys lähes kaikesta, mitä yrityksessä tapahtuu.

Mikä on parasta työssäsi?

Se, että niin monet haluavat työskennellä meillä! Kun rekrytoimme, saamme suuren määrän hakemuksia, ja kiinnostamme alan parhaita osaajia. Meidän on helppo löytää hyviä työntekijöitä, vaikka toimimme kapealla alalla. Kaikki uudet työntekijät ovat erittäin kokeneita ja osaavat oman työnsä läpikotaisin.

Kun kysymme hakijoilta, miksi he haluava työskennellä meillä, useimmat vastaavat, että ”te teette töitä ihmisten parissa, ja toiminnassanne on sydän mukana”. Me kutsumme sitä Rubin-hengeksi ja vaikka sitä voi olla vaikea kuvailla, siinä on pohjimmiltaan kyse siitä, miten me työskentelemme ja kohtaamme käyttäjät, terveydenhuollon edustajat ja toisemme. Yrityksessämme vallitsevan lämpimän ja sydämellisen ilmapiirin aistii heti, kun astuu ovesta sisään.

Se johtuu varmasti siitä, että me käsittelemme asioita, joilla on asiakkaillemme niin suuri merkitys. Se leimaa meidät. Kaikki työntekijät toimenkuvasta riippumatta ovat päivittäin yhteydessä käyttäjiin. Kaikki vastaavat puhelimeen sen soidessa. Tämä koskee myös minua. Olen yhteydessä loppukäyttäjiin päivittäin, sillä avustan puhelinvaihteessa. Sen vuoksi tiedän hyvin tarkkaan, kuinka tärkeää toimintamme on käyttäjille.