Tervetuloa helpompaan arkeen

Tandem t:slim X2™ -insuliinipumppu ja Dexcom CGM ovat diabeteksen hoitoon suunniteltuja apuvälineitä, jotka on kehitetty helpottamaan arkeasi. Samalla ne auttavat sinua voimaan paremmin. Laitteet muodostavat yhdessä nykyaikaisen ja päivitettävän järjestelmän, joka ei ainoastaan tarkista glukoosiarvoja, vaan myös ennakoi glukoosiarvojen kehitystä, jotta insuliinin annostelua voidaan säätää automaattisesti.

Näin se toimii

Järjestelmä on kolmiosainen ja koostuu  insuliinipumpusta, CGM:stä ja infuusiosetistä.

  1. Tandem t:slim X2 -insuliinipumppu ennakoi glukoosiarvon kehitystä 30 minuuttia eteenpäin ja säätää insuliinin annostelua automaattisesti. Pumpussa on päivitettävä ohjelmisto ja selkeä näyttö.
  2. Dexcom CGM on sensori, joka mittaa jatkuvasti glukoosiarvoja ihonalaisessa kudosnesteessä. Sensori lähettää tiedot insuliinipumppuun viiden minuutin välein. Pumpun näytöllä esitetään nykyinen glukoosiarvo ja sen kehitys eli nouseeko tai laskeeko arvo ja kuinka nopeasti. Ohuella neulalla varustettu sensorimme on vedenkestävä ja sitä voi käyttää jopa 10 päivää.
  3. Infuusiosetti koostuu pienestä neulasta (muovia tai terästä), joka asetetaan ihon alle, sekä pumpun säiliöön yhdistettävästä letkusta. Tandem tarjoaa iholle hellävaraisia infuusiosettejä ja niitä on saatavana useita erilaisia. Niiden joukosta voi valita vartalolleen, elämäntapoihinsa ja tarpeisiinsa parhaiten sopivan vaihtoehdon.
CONTROL-IQ – AINUTLAATUINEN ALGORITMI JA TOIMINTA

Enemmän aikaa tavoitealueella automaattisilla säädöillä

Tandem t:slim X2 -insuliinipumpun ohjelmisto sisältää Control-IQ™-teknologian. Järjestelmä ennustaa glukoosiarvojen kehitystä 30 minuuttia eteenpäin Dexcom CGM:n tietojen perusteella, jolloin insuliinipumppu voi lisätä tai vähentää insuliinin annostelua tai keskeyttää sen kokonaan.

Pumppu saa tiedot glukoosiarvosta 5 minuutin välein ja toimii (automaattisesti) siten, että tavoitealueella 3,9–10 mmol/l ollaan mahdollisimman suuri osa ajasta.

Liian korkean glukoosiarvon estämiseksi järjestelmä voi myös antaa korjausboluksen automaattisesti.

Lue lisää Control-IQ-teknologiasta
KALIBROINTIVAPAA JÄRJESTELMÄ

Ei enää sormenpäämittauksia

Järjestelmää ei tarvitse kalibroida*, minkä ansiosta verensokeria ei tarvitse mitata sormenpäästä ennen ateriainsuliinin annostelua tai sensoriarvon vahvistamiseksi. Kun tyypin 1 diabeteksen hoito vie aiempaa vähemmän aikaa, saat enemmän aikaa muihin tärkeisiin asioihin elämässä.

Tandem t:slim X2 -insuliinipumppu on yhteensopiva sekä Dexcom G7:n että Dexcom G6 CGM:n kanssa.

* Jos glukoosivaroitukset ja CGM-lukemat eivät ole oireiden tai odotusten mukaisia, käytä verensokerimittaria hoitopäätösten tekemiseksi.

HENKILÖKOHTAISET PROFIILIT

Räätälöitävissä omiin tarpeisiin

Työpäivä, myöhäinen aamu tai iltameno? Voit määrittää Tandem t:slim X2 -pumppuusi kuusi erilaista henkilökohtaista profiilia uni- ja liikuntatilojen lisäksi. Profiileja voi määrittää esimerkiksi kotipäivää, työpäivää ja iltamenoja varten. Kysy hoitotiimiltäsi neuvoja sinulle parhaiten sopivista asetuksista.

DEMOSOVELLUS t:simulator

Kokeile pumppua puhelimellasi

Jos olet saamassa ensimmäisen insuliinipumppusi tai olet aiemmin käyttänyt toista mallia, lataa t:simulator™-demosovellus. Sovelluksen avulla voit tutustua helposti insuliinipumpun käyttöliittymään ja toimintoihin.

Lataa t:simulator iPhonelle

Lataa t:simulator Androidille

Saa enemmän irti diabeteshoitotarvikkeistasi

On tärkeää, että olet tyytyväinen infuusiosettiisi. Kokeile yhdessä hoitotiimisi kanssa, mikä infuusiosetti sopii sinulle parhaiten.

Insuliinipumppu kulkee kätevästi mukana eri tavoin. Voit käyttää esimerkiksi vyöklipsiä tai pientä vyötärölaukkua.

Jaa tietosi hoitotiimillesi Glookon avulla

Glookon avulla voit jakaa tietosi hoitotiimillesi, jolloin voitte yhdessä seurata hoitosi tuloksia. Glooko on verkkopohjainen työkalu ja se on saatavana myös mobiilisovelluksena.