Onnittelut uudesta insuliinipumpusta

Kun aloitat uuden insuliinipumpun käytön, on tärkeää, että sinulla on tarvittavat tiedot sen oikeaan käyttöön. Hoitopaikkasi sekä me Rubin Medicalilla autamme Sinua, mutta voit tehdä paljon myös itse. Ennen kun aloitat insuliinipumpun käytön, suosittelemme, että käyt läpi nämä ohjeet.

Mitä mukaan pumpun aloitukseen

Pumpun aloitusta varten sinulla on oltava kaikki hoitotarvikkeet, joita käytät hoidossasi. Useimmilla alueilla saat hoitotarvikkeet jo etukäteen, mutta voit saada ne myös hoitopaikastasi pumpun aloituksen yhteydessä. Ota yhteyttä hoitopaikkaasi, jos olet epävarma, miten toimia.

Tarvitset:

•Insuliinipumppu
• Infuusiosetti
• Säiliö
• Insuliini
• Dexcom G6 CGM (jos se sisältyy hoitoon)

Alkuvalmistelut

1. Jotta voimme tarvittaessa tavoittaa Sinut, on tärkeää, että rekisteröidyt Rubin Medicalin käyttäjäksi.

Rekisteröidy

 

2. Lataa ilmainen t:simulator™ sovellus älypuhelimeesi tutustuaksesi uuden insuliinipumppusi toimintoihin. Sovelluksesta näet, kuinka Control-IQ™ ja Basal-IQ™-teknologia toimivat. Valitse “Työkalu-vinkit” saadaksesi yleiskatsauksen toiminnoista ja valikkovaihtoehdoista. Ensimmäisen tarkastelukerran jälkeen suosittelemme, että poistat “Työkalu-vinkit” käytöstä. Voit avata t:simulaattorin näytön lukituksen valitsemalla ensin 1, 2 ja 3.

Lataa t:simulaattori iPhonelle:

download t:simulator app rubin medical

Lataa t: simulaattori Androidille:

download t:simulator app rubin medical google play

Opettele käyttämään pumppuasi

Ohje- ja tietomateriaalit -kohdasta löydät materiaalia, kuten pikaoppaita Tandem t:slim X2 ™ -insuliinipumpulle Control-IQ- tai Basal-IQ-teknologialla sekä ohjeita Dexcom G6 sensorin käyttöön.

Lisäksi löydät opetusvideoita infuusiosetin kiinnittämisestä, säiliön täyttämisestä sekä Dexcom G6 -sensorin ja lähettimen asettamisesta.

Suosittelemme erityisesti, että katsot opetusvideot infuusiosetin, Dexcom G6 -sensorin ja -lähettimen käytöstä sekä insuliinipumpun säiliön täytöstä.

Lataa insuliinipumppua
Suosittelemme akun lataamista 10-15 minuuttia joka päivä. Akkua tulee ladata vain lyhyitä aikoja kerrallaan, joten vältä sen lataamista yöllä nukkuessasi.

Ohje- ja tietomateriaalit

Hyvä tietää

1. Jos aiot käyttää Tandem t: slim X2 insuliinipumppua yhdessä Dexcom G6 CGM:n kanssa, hyödynnä myös tilaisuus ladata Dexcom G6 -sovellus, jonka avulla voit nähdä sensoriarvosi älypuhelimellasi.

Katso luettelo yhteensopivista laitteista

2. Hanki Glooko, joka on ohjelmisto, joka antaa sinulle helposti ymmärrettävää tietoa mittausarvoistasi eri aika jaksoilla ja jonka avulla voit jakaa tietoja hoitotiimillesi tietokoneen välityksellä. Kysymykset ja vastaukset -kohdasta löydät ohjeet, miten otat sen käyttöön.

Kysymyksiä ja vastauksia

Miten haluat kantaa pumppuasi?

On olemassa useita käteviä tapoja kantaa insuliinipumppua. Voit esimerkiksi valita, onko pumppu vyöklipsissä tai pienessä vyölaukussa. Lue lisää eri vaihtoehdoista ja niiden tilaamisesta kantovälineitä käsittelevältä sivultamme.

Kantovälineet

Olemme täällä sinua varten

Haluamme huolehtia siitä, että käyttäjänä tunnet olosi turvalliseksi ja olet tyytyväinen diabeteksen hoidossa käyttämiisi apuvälineisiin.

Kysymyksiä ja vastauksia -sivulta löydät vastauksia tavallisimpiin tuotteisiimme liittyviin kysymyksiin, ja Rubinforumin alle olemme koonneet käyttäjien tarinoita ja vinkkejä sekä tietoa tyypin 1 diabeteksesta.

Jos jokin mietityttää, voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon 020-1280180 (avoinna arkisin 8.00-16.30) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info_fi@rubinmedical.fi.

Kysymyksiä ja vastauksia

Elämä diabeteksen kanssa

Yhteystiedot