Autamme tekemään arjesta helpompaa ja turvallisempaa

Rubin Medical tarjoaa teknisesti edistyksellisiä ja helppokäyttöisiä laitteita tyypin 1 diabeteksen hoitoon. Haluamme parantaa hoitotuloksia ja tehdä arjesta turvallisempaa entistä useammille ihmisille teknisen osaamisemme, lääkinnällisiin laitteisiin liittyvän asiantuntemuksemme ja maailman innovatiivisimmilta valmistajilta peräisin olevien tuotteiden avulla. Toimimme nykyään Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Olemme kuuluneet vuodesta 2012 lähtien pörssinoteerattuun Indutrade-teknologiakonserniin.

”Rubin-henki” – tavoittelemme aina käyttäjien parasta

Tiedämme, kuinka tärkeä asia helposti tavoitettava ja kattava asiakastuki on tuotteidemme käyttäjille. Siksi teemme läheistä yhteistyötä diabetesvastaanottojen kanssa, ja olemme usein mukana, kun uudet käyttäjät ottavat pumpun käyttöön ensimmäistä kertaa. Se symboloi kohtaamisiamme ihmisten kanssa ja niiden tärkeyttä.

Kaikki tuotteemme määrätään aina terveydenhuollon kautta. Löydät vastaukset moniin tuotteitamme koskeviin kysymyksiin sivustoltamme. Tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Rubin Medical aloitti toimintansa perheyrityksenä vuonna 2003. Monet meistä Rubin Medicalin työntekijöistä ovat olleet jo pitkään yrityksen palveluksessa. ”Rubin-henki” on leimannut toimintaamme alusta asti. Keskitymme aina käyttäjään ja yksilöön ja haluamme tarjota apua silloin, kun sitä eniten tarvitaan. Visionamme on olla varmin valinta diabeteksen hoitoon.

Maailman johtavien valmistajien kumppani

Rubin Medicalilla on hyvä maine sekä käyttäjien että hoitoalan ammattilaisten keskuudessa, minkä ansiosta olemme houkutteleva kumppani maailman johtaville valmistajille, jotka kehittävät välineitä diabeteksen hoitoon. Haluamme aina tarjota tuotteita, joissa helppokäyttöisyys ja erinomaiset hoitotulokset yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla riippumatta siitä, onko kyseessä insuliinipumppu vai CGM-järjestelmä.

Toimintamme alkuaikoina vuonna 2004 myimme yhtä aikansa edistyksellisimmistä laitteista, Animas IR1000 -insuliinipumppua.

Myöhempi pumppumalli Animas Vibe oli yksi ensimmäisistä, jossa oli värinäyttö ja integroitu CGM-järjestelmä. Johnson & Johnson lopetti Animas-insuliinipumppujen valmistuksen vuonna 2017.

Vuonna 2016 lanseerasimme ensimmäisinä maailmassa Senseonics-yrityksen pitkäkestoisen CGM-järjestelmän Eversensen. Eversense on helpottanut monien tyypin 1 diabetesta sairastavien elämää. Uraauurtava järjestelmä koostuu sensorista, lähettimestä ja mobiilisovelluksesta. Sensori vaihdetaan vain kahdesti vuodessa.

1. kesäkuuta 2021 alkaen Rubin Medical ei enää jakele Eversense XL -järjestelmää pitkäkestoiseen glukoosiseurantaan. Maailmanlaajuisesta myynnistä vastaa sen sijaan Ascensia Diabetes Care. Luovutimme jakelun Ascensialle järjestelmän yhdysvaltalaisen toimittajan Senseonicsin organisaatiouudistuksen vuoksi. Olemme erittäin ylpeitä ja iloisia matkasta, jonka taitoimme yhdessä Senseonicsin ja Eversensen kanssa.

Vuodesta 2018 lähtien yhteistyökumppaninamme on ollut Tandem Diabetes Care, joka on kehittänyt päivitettävällä ohjelmistolla varustetun Tandem t:slim X2 -insuliinipumpun. Tarjoamme yhdessä Tandem t:slim X2 -insuliinipumpun kanssa Dexcom CGM-järjestelmän, joka on yksi markkinoiden edistyksellisimmistä ratkaisuista jatkuvaan glukoosiseurantaan.