04 Apr 2024

Tandem t:slim X2 insuliinipumppu + Dexcom G7 CGM = totta!

Tandem t:slim X2™ on maailman ensimmäinen insuliinipumppujärjestelmänä, joka integroituu Dexcom G7:n kanssa. Tämä tarkoittaa tyypin 1 diabetesta sairastaville entistä sujuvampaa ja helpompaa arkea.

Tandem t:slim X2 on markkinoiden ensimmäinen insuliinipumppu, jossa on päivitettävä ohjelmisto. Tämä tarkoittaa, että voit päivittää insuliinipumppusi uudella ohjelmistolla ja uusilla toiminnoilla ilman pumpun vaihtoa*. Uusin ohjelmisto mahdollistaa integroinnin Dexcom G7:n kanssa.

 

Dexcom G7 – seuraavan sukupolven glukoosisensori

Dexcom G7 on paranneltu versio Dexcom G6:sta ja se on suunniteltu helpottamaan käyttäjien jokapäiväistä arkea. Tämä uuden sukupolven Dexcom G7 on “all-in-one” -sensori (sensori ja lähetin yhdessä) ja 60% prosenttia pienempi kuin Dexcom G6.
Käynnistysaika sensorin vaihdon yhteydessä on enintään 30 minuuttia, kun Dexcom G6:ssa käynnistysaika on kaksi tuntia. Tämän ansiosta saat enemmän sensorointiaikaa ja aikaa automaatiotilassa, jolloin järjestelmä on aktiivinen ja tukee sinua jokapäiväisessä elämässä. Sensorin käyttöikä on 10 päivää ja sitä on helppo käyttää. Se on luotettava eikä vaadi kalibrointia**.

 

Mikä on uutta Dexcom G7:ssa?

  • “All-in-one”-sensori, jossa on sisäänrakennettu, kertakäyttöinen
    lähetin – helppo käyttää.
  • 60 % pienempi kuin Dexcom G6 – mukavampi.
  • Uusi asetin – sensorin asettaminen entistä helpompaa.
  • Enintään 30 minuutin käynnistysaika – enemmän sensorointiaikaa ja aikaa automaatiotilassa.
  • 12 tunnin lisäaika sensorointijakson lopussa – joustavuutta vaihtaa sensori silloin kun se parhaiten sopii.
  • Uusi ja paranneltu Dexcom G7 -sovellus, josta näet glukoosiarvosi. Dexcom Follow -seuraajasovelluksen kautta mahdollisuus jopa 10 seuraajaan.

“Kaikki, mitä jo rakastimme Dexcom CGM:ssä, parani entisestään!”
– Rebecca Ridgeway, Avan äiti.

 

Helppo ohjelmistopäivitys

Insuliinipumppu on yhteensopiva Dexcom G7:n kanssa helpon ohjelmistopäivityksen jälkeen. Päivityksen jälkeen insuliinipumppujärjestelmä toimii sekä Dexcom G6:n että Dexcom G7:n kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit päivityksen jälkeen käyttää vielä Dexcom G6 -sensoria ennen kuin vaihdat Dexcom G7:ään. Päivitys tuo myös muita parannuksia pumpun toimivuuteen. Rubin Medical on ainoa jakelija Suomessa, joka toimittaa Dexcom G7 -sensoria Tandem-järjestelmään.

Tällä hetkellä tiedotamme hankinta-alueita ja hoitoyksiköitä uudesta ohjelmistopäivityksestä. Tämän jälkeen olemme yhteydessä käyttäjiin ja toimitamme tarvittavan päivitystunnuksen.

Jos sinulla ei vielä ole Tandem t:slim X2 -insuliinipumppujärjestelmää yhdessä Dexcom -sensoroinnin kanssa, ei ole syytä odottaa. Lisää tietoa insuliinipumppujärjestelmästä löydät täältä verkkosivuiltamme.

Lehdistötiedote on luettavissa täältä.

* Ohjelmistopäivitykset ovat voimassa, jos ne ovat takuuajan sisällä. Dexcom G7:n saatavuudessa saattaa esiintyä alueellisia eroja.

**Käytä verensokerimittaria hoitopäätösten tekemiseen, jos glukoosivaroitukset ja Dexcom- lukemat eivät vastaa oireita tai odotuksia.