21 Apr 2023

Tandem t:slim X2 -käyttäjät ovat auttaneet säästämään 20 miljoonaa paristoa kaatopaikoilta

Tandem t:slim X2 -käyttäjät ovat auttaneet säästämään 20 miljoonaa paristoa kaatopaikoilta.

Earth day -päivänä me Rubin Medicalilla olemme ylpeitä saadessamme toimia markkinoiden ensimmäisen ladattavan insuliinipumpun, Tandem t:slim X2™:n jakelijana, joka yhdessä Dexcom G6 CGM:n kanssa muodostaa järjestelmän.

Pumpun ladattavan akun ansiosta Tandem t:slim X2 -käyttäjät ovat onnistuneet säästämään 20 miljoonaa paristoa maailman kaatopaikoilta.

Paristoissa syntyy kemiallinen reaktio energian varastoimiseksi ja tuottamiseksi. Reaktion aikaansaamiseen käytetyt kemikaalit voivat vahingoittaa ympäristöä, jos paristoja ei hävitetä asianmukaisesti. Uudelleenkäytettävät ja ladattavat akut, kuten Tandem t:slim X2 -insuliinipumpun akku, jättävät siksi pienemmän ympäristöjalanjäljen.

Aikaisemmin olet joutunut vaihtamaan insuliinipumppusi voidaksesi saada käyttöösi tuotteen uusimmat ominaisuudet. Tandem t:slim X2 insuliinipumppu on markkinoiden ensimmäinen insuliinipumppu, jossa on päivitettävä ohjelmisto. Tietokoneen avulla 200 000 Tandem t:slim X2 -käyttäjää on päivittänyt insuliinipumppuunsa uuden ohjelmiston* ja saanut käyttöönsä uudet toiminnot pumppua vaihtamatta.

Tämä tarkoittaa, että näyttöjä, akkuja ja piirilevyjä on valmistettu vähemmän ja lähetyksiä on lähetetty 400 000 vähemmän. Määrät kasvavat jatkuvasti, kun yhä useammat ihmiset alkavat käyttää Tandem t:slim X2 insuliinipumppujärjestelmää Dexcom G6 CGM:n kanssa.

Tandem Diabetes Care toimii kaikin puolin ympäristöystävällisesti ja on siksi myös pienentänyt säiliössä sijaitsevan Tyvek-pussin (muovi) kokoa, joka täytetään insuliinilla.

Voimme kaikki vaikuttaa vaihtamalla kertakäyttöiset paristot kierrätettäviin, ladattaviin akkuihin. Ladattavien akkujen käyttö voi tuottaa monia etuja ja varmistaa, että vähemmän kertakäyttöisiä paristoja päätyy kaatopaikoille.

HUOM! Tämä viesti julkaistiin alun perin huhtikuussa 2016, ja sitä päivitetään vuosittain Earth day:n yhteydessä.

*Ohjelmistopäivitys tapahtuu yhteistyössä klinikan kanssa ja voimassa olevan takuun aikana.

Lähde: Tandem Diabetes Care