23 Feb 2023

Dexcom G6 -sovellus ei ole yhteensopiva Android 13-käyttöjärjestelmän kanssa

Olemme saaneet palautetta, että useilla käyttäjillä on ollut ongelmia Dexcom G6 -sovelluksen kanssa. Android 13 ei ole tällä hetkellä hyväksytty käytettäväksi Dexcom-järjestelmän kanssa. Tämä johtuu osittain Android 13 -käyttöjärjestelmästä löytyneestä bugista, joka vaikuttaa sen Bluetooth-yhteyksien luotettavuuteen.

Dexcom-käyttäjille, joiden puhelimet on päivitetty Android 13 -käyttöjärjestelmään, tämä näkyy lähettimen pariliitosvirheinä, signaalin katoamisena ja vastaavina yhteysongelmina. Virhe on ollut olemassa tämän käyttöjärjestelmän ensimmäisestä versiosta lähtien, eikä ongelmaa ole vielä vahvistettu korjatuksi.

Siksi Dexcomin käyttäjiä kehotetaan olemaan päivittämättä käyttöjärjestelmäänsä Android 13:een tällä hetkellä. Suosittelemme myös, että poistat automaattiset käyttöjärjestelmäpäivitykset käytöstä puhelimen laiteasetuksista ongelmien välttämiseksi.

Käyttäjiä, joilla on Bluetooth-ongelmia Android 13 OS -laitteellaan, kehotetaan (tilapäisesti) vaihtamaan toiseen yhteensopivaan älylaitteeseen voidakseen jatkaa Dexcom-järjestelmän käyttöä, kunnes ongelma on korjattu ja Android 13 on virallisesti hyväksytty Dexcom-sovellukselle.

Päivitämme tietoja jatkuvasti.